Event Bijeenkomst Chemisch Recyclen

circular biobased delta

Informatieve en inspirerende bijeenkomst waarin sprekers uit de hele waardeketen van chemisch recyclen hun visie en ervaringen delen.

Over dit evenement

Met de doorontwikkeling en opschaling van innovaties in chemische recycling kan bijvoorbeeld kunststof afval worden verwerkt tot grondstof met de juiste kwaliteit, geschikt voor de productie van nieuwe kunststof. Goed voor het klimaat en goed voor onze economie. De Circular Biobased Delta wil ondernemers graag faciliteren om de kansen te grijpen die deze nieuwe industrietak biedt. Daarom nodigen wij je uit voor een bijeenkomst waarin we je meenemen langs de hele waardeketen van chemisch recyclen.

We starten met een overzicht van de laatste technologische ontwikkelingen, verzorgd door Centre of Expertise Biobased Economy. Gevolgd door een groot chemisch concern die haar visie deelt op de veranderende waardeketen.

Na de pauze komt een afvalinzamelaar/-verwerker aan het begin van de keten aan het woord en de laatste presentatie is voor de middelste schakel van de keten; een bedrijf dat ervaring heeft opgedaan met thermochemische conversie.

Ter afsluiting bieden wij je graag de gelegenheid om te netwerken.