Event Expert Day ‘Toekomstbestendig bouwen met biobased materialen

expert day

Toekomstbestendig bouwen met biobased materialen Biobased bouwmaterialen leggen in hun groeifase koolstof vast en spelen een cruciale rol om de voetafdruk van gebouwen naar beneden te halen. Bovendien vragen ze meestal minder energie om te produceren en zijn ze veelal ook circulair en hernieuwbaar.

Onderzoekers, producenten en aannemers doen almaar meer praktijkervaring op met biobased materialen, wat een toekomstbestendige gebouwde omgeving dichterbij brengt.

Kennis uit Nederland en Vlaanderen

Hoe gaan toonaangevende kennisinstellingen, bedrijven en specialisten uit Nederland en Vlaanderen aan de slag met biobased bouwen? Op deze internationale Expert Day delen we hun inzichten en ervaringen met een gespecialiseerd publiek.

Interreg project CASCO

CASCO, of Carbon Sink COnstruction, is een Interreg project gefinancierd door de Europese Unie. Deze Expert Day past in de grensoverschrijdende opzet van CASCO. Meer informatie over CASCO vind je hier: https://interregvlaned.eu/casco-carbon-sink-construction/over-ons.

Inschrijven

Schrijf je nu in en ontdek hoe embodied carbon en biobased materialen een brug slaan naar een futureproof gebouwde omgeving. Bovendien zorgen we er zoals altijd voor dat je ruim de tijd hebt om te netwerken en bij te praten met collega's in een aangenaam en inspirerend kader.

Inschrijven

  • 08:30 — 16:15
  • KAVA Congres Centrum Consciencestraat 41 2018 Antwerpen