Event Geen toekomst zonder industrie

geen toekomst

We streven allemaal naar een meer duurzame toekomst. Maar daar hebben we vooral een sterke industrie voor nodig. Zeker in de uitdagende economische context van vandaag. Want het zijn de innovaties, technologieën en materialen van de chemie en life sciences die ons op weg helpen naar een klimaatneutrale, circulaire en gezonde samenleving. Bovendien is de chemie- en farmasector dé steunpilaar van de economie en welvaart in ons land, een industrie in volle transitie die aan de basis ligt van talrijke waardeketens en consumentengoederen. Dat is de inzet van het huidige beleid en de komende verkiezingen: werk maken van een coherent en daadkrachtig industriebeleid dat de internationale concurrentiekracht opnieuw versterkt, dat investeringen aantrekt en innovatie en jobcreatie stimuleert.

Hoe? Dat komt u te weten op het jaarevent van essenscia vlaanderen op 14 november in Technopolis in Mechelen:

  • Ontdek de voorstellen en concrete beleidsaanbevelingen uit het essenscia verkiezingsmemorandum
  • Maak kennis met de industrievisies van de verschillende politieke partijen tijdens een levendig voorzittersdebat.
  • Ga in dialoog met ruim 500 gasten uit het bedrijfsleven, overheid en middenveldorganisaties over de cruciale randvoorwaarden die nodig zijn om bij ons de industrie van de toekomst uit te bouwen.

Het gedetailleerde programma wordt binnenkort bekendgemaakt, maar u kan zich nu al inschrijven. Samen effenen we het pad naar een welvarende en duurzame toekomst voor onze industrie en samenleving in Vlaanderen en Europa.

PRAKTISCHE INFO
Jaarevent essenscia vlaanderen
Dinsdag 14 november 2023

LOCATIE
Technopolis
Technologielaan 1
2800 Mechelen
E19, afrit Mechelen-Zuid
Grote gratis parking vlakbij de eventlocatie
Google maps