Event Slotevent: Inzichten in de hoogwaardige en circulaire valorisatie van koffiegruis

coffee ground

Bent u geïnteresseerd in hoe u koffiegruis een tweede leven kan geven? Wil u weten hoe we met koffiegruis over de gehele waardeketen circulair aan de slag gingen tijdens de voorbije 2 jaar van ons proefproject met de steun van de Koning Boudewijnstichting, Fevia en Koffiecafe? Bent u benieuwd naar de effectieve resultaten van deze projecten? Wil u partners ontmoeten en van gedachten wisselen rond de hoogwaardige valorisatie van koffiegruis? Neem dan deel aan de slotbijeenkomst die de Koning Boudewijnstichting, Fevia en Koffiecafe organiseren 21 oktober 2021 over de hoogwaardige valorisatie van koffiegruis.

Sinds midden 2019 hebben de Koning Boudewijnstichting, Fevia en Koffiecafe nieuwe samenwerkingsverbanden en enkele innovatieve pilootprojecten omtrent de hoogwaardige valorisatie van koffiegruis mogelijk gemaakt. Tijdens het slotevenement verneemt u hier alles over: wat zijn de geleerde lessen en beste praktijken? Daarnaast maakt u ook kennis met andere binnen- en buitenlandse voorbeelden van geslaagde oplossingen om koffiegruis hoogwaardig te valoriseren.

Tot slot willen we ook met dit evenement weer een heuse matchmaker zijn en zoveel mogelijk koffiegruispioniers uit de hele waardeketen succesvol aan elkaar koppelen.

Voor wie?

Bent u actief als logistieke speler, koffiebrander- of producent, valorisator van koffiegruis, droger van koffiegruis, of wenst uw organisatie graag iets te doen met het koffiegruis of andere organische stromen die u genereert? Bent u op zoek naar partners met wie u aan de slag kunt?

Dan is dit slotevenement zeker iets voor u!