Event Dompel je onder in de BlueBioeconomy

Inschrijven
blue bioeconomy session

Wil je inspiratie opdoen om de blauwe bio-economie in Vlaanderen te innoveren? Neem deel aan de Blue Bioeconomy Session met pitches van start-ups en scale-ups, projecten en financierings- en programmamogelijkheden. Samen met jou wakkeren we de vonk van inspiratie aan!

Dit evenement is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in het dynamische landschap van de blauwe bio-economie. Deze sector omvat onder andere aquacultuur, duurzame visserij en blauwe biotechnologie.

Waarom deelnemen:

  • Je maakt kennis met projecten in de blauwe bio-economie;
  • Je krijgt een beter beeld van de financieringsmogelijkheden;
  • Je haalt inspiratie uit pitches van en empowermenttools voor innovatieve starters;
  • Je verwerft inzichten uit sectoren binnen en buiten de blauwe bio-economie;
  • Je legt contacten met relevante stakeholders.

Programma

Deze Blue Session is opgebouwd rond drie centrale thema's: inspirerende projecten en calls; het project BlueBioClusters en empowermenttools voor innovatieve starters; en vraaggedreven innovaties binnen en buiten de blauwe economie.

Na afloop van het inhoudelijke programma heb je nog uitgebreid de mogelijkheid om nader kennis te maken met andere actoren in de sector tijdens een gezellige netwerkdrink.

Praktisch

Deze Blue Session vindt plaats op donderdag 29 februari 2024 vanaf 12u30 in de gebouwen van Marifish.Inc (Kaai 800, Wandelaarkaai 7, 8400 Oostende). De voertaal van de sessie is Engels.

Deelname is gratis voor leden en niet-leden van De Blauwe Cluster, maar vooraf inschrijven is verplicht. Schrijf je in voor dit event. Dat is mogelijk tot en met 22 februari.

Ben je ingeschreven en kan je er toch niet bij zijn? Laat ons dat dan zeker tegen 22 februari weten. In het andere geval zal een no-show fee van € 75 aangerekend worden.

Nog vragen? Neem dan contact op met Jurgen Adriaen.

  • 13:00 — 18:00
  • Marifish Inc., Kaai 800 building, Wandelaarskaai 7, 8400 Oostende, Belgium

Programma