Event Het Vlaams Bio-Energieforum

Programma Vlaams Bio-Energieforum

Met genoegen kondigen we aan dat de studiedag bio-energie dit jaar in samenwerking met Biogas-E wordt omgedoopt tot het Vlaams Bio-Energieforum. De eerste editie van dit forum herbergt dus zowel topics gelinkt aan vaste biomassa als aan anaerobe vergisting.

Klaar om uw Bio-Energie kennis naar het volgende niveau te tillen?

Het Vlaams Bio-Energieforum is hét toonaangevende evenement voor de sectoren biomassa en anaerobe vergisting in Vlaanderen. Ons doel is om alle relevante stakeholders, waaronder kenniscentra, beleidsmakers, operatoren en constructeurs, samen te brengen om de laatste wetgeving, toekomstige innovaties en ontwikkelingen in bio-energie te bespreken.

Als het grootste forum in Vlaanderen voor dit onderwerp is het Vlaams Bio-Energie Forum de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, ideeën uit te wisselen en up-to-date te blijven met de laatste trends en technologieën. Ons evenement vindt plaats in het historische en authentieke kader van de oude abdij van Drongen, wat een unieke achtergrond biedt voor boeiende discussies.

Naast informatieve lezingen herbergt het forum ook sponsorstanden waar u meer te weten kunt komen over de nieuwste producten en diensten in de bio-energiesector. De lunch en receptie na afloop van het forum bieden volop gelegenheid om te netwerken en waardevolle contacten te leggen met professionals uit de sector.

Meer informatie.